Algemene Voorwaarden


B&B | Tussen Wei & Hei

Hoe te reserveren?
Reserveer direct via www.tussenweienhei.nl of neem contact met ons op via onze contactpagina. Natuurlijk mag je altijd bellen voor meer informatie. De reservering is pas definitief zoudra wij deze schriftelijk (per e-mail) hebben bevestigd. Wil je eerst onze B&B komen bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Reserveringen
Wij nemen alleen reserveringen in behandeling van personen die 18 jaar of ouder zijn. Bij reserveren kun je een voorkeur aangeven voor een bepaalde kamer. Er kunnen zich situaties voordoen waardoor wij de gewenste kamer niet kunnen aanbieden.
Voor iedere reservering behouden wij ons het recht om zonder opgave van redenen te weigeren, dan wel hier speciale voorwaarden aan te stellen, zoals bijvoorbeeld het verplichten van een waarborgsom.

Aankomst en vertrek B&B
Je kunt vanaf 15:00 uur in de kamer terecht. Op de dag van vertrek dien je om 11:00 uur de kamer te verlaten. Reserveringen worden altijd gemaakt met de vaste aankomst- en vertrektijden. Mocht je eerder of langer in de kamer willen blijven is dit, in overleg, mogelijk. Hiervoor kunnen wel kosten in rekening worden gebracht. Informeer hier naar bij het boeken.


Reserveringsvoorwaarden
In de kamers kunnen maximaal het op de website aangegeven aantal personen verblijven. Voor kinderen welke in een campingbedje slapen maken wij een uitzondering.


Betalingsvoorwaarden
Indien wij de reservering kunnen plaatsen, ontvang je van ons, per e-mail een schriftelijke bevestiging. Met de bevestiging komt een overeenkomst tot stand en is de boeking definitief. Er geldt geen bedenkperiode, je kunt de overeenkomst na ontvangst van de bevestiging niet herroepen.
Zit er tussen de aankomstdatum en datum van reservering meer dan 4 weken, dan dient de eerste betaling (50%) binnen veertien dagen na ontvangst van de bevestiging te voldoen. Het restantbedrag moet uiterlijk 4 weken voor aankomst bij ons zijn ontvangen. Zit er tussen de aankomstdatum en de datum van reservering minder dan 4 weken, dan dient het gehele bedrag ineens betaald te worden.
Je ontvangt geen bevestiging van de betalingen. Indien wij de betaling niet tijdig hebben ontvangen, behouden wij ons het recht om de reservering te annuleren, conform onderhavige voorwaarden.


Annuleren
Indien je onverhoopt de overnachting moet annuleren en je hebt geen annuleringsverzekering (zie hierna) afgesloten, dan ben je een gefixeerde schadeloosstelling verschuldigd. Het annuleren dient schriftelijk te gebeuren. Deze schadeloosstelling bedraagt ten aanzien van gereserveerde overnachtingen:

* bij annulering meer dan drie maanden voor de aankomstdatum 15% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;
* bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de aankomstdatum 50% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;
* bij annulering binnen twee tot één maand voor de aankomstdatum 75% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;
* bij annulering binnen één maand voor de aankomstdatum 90% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;
* bij annulering op de dag van aankomst 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs.

Ook wanneer je niet verschijnt op de ingangsdatum ben je 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs (huursom incl. bijkomende kosten/exclusief lokale heffingen) verschuldigd.


Annuleringsverzekering
Deelneming aan het annuleringsverzekering vrijwaart je voor de kosten van een annulering, veroorzaakt door één van de volgende gebeurtenissen, mits gepaard met een officiële verklaring:

* bij overlijden, ziekte of ongeval van de hoofdpersoon of één van de deelnemers;
* bij vroegtijdig afbreken van de overnachting wegens overlijden van een familielid in de eerste graad van de hoofdpersoon of één van de deelnemers;
* bij vroegtijdig afbreken van de overnachting wegens brand, stormschade of bllikseminslag aan huis of inboedel van de hoofdpersoon of één van de deelnemers.

Onder 'deelnemers' worden de personen verstaan die in de boekingsbevestiging zijn geboekt.